Funko pop figurák

Funko Pop figura

Olyan figurák gyűjteménye, melyek a japán chibi stílusához hasonlóan vannak modellezve, olyan franchise engedélyes karaktereit ábrázolva, mint például a Star Wars, Marvel, a DC, a Disney, a Wizarding World és más  szervezetek. Miután a DC Comics karaktereket kiadták a San Diego Comic-Con 2010-ben Funko Pop! néven. A termékpalettát 2011-ben mutatta be teljesen a New York-i Játékvásáron. Funko pop és Exkluzív változatok

A Funko Pop! Olyan számokkal is rendelkezik, amelyek nagyobbok, mint a standard, 6 hüvelyk, 10 hüvelyk és a most a 9 hüvelyk méretben.  A pop vonala! A figurák a Chibi néven japán stíluson alapulnak , ami azt jelenti, hogy rövid és aranyos. A vinyl figurák a leginkább felismerhető részei a nagy fej, mivel lényegesen nagyobbak, mint az a test, amelyben ülnek. Nagy, tömör fekete szemekkel is rendelkeznek, amelyek széles távolságra helyezkednek el az arcon. Jellemzően a száj és a szemöldök hiányzik egy standard Funko Pop figura!

Funko Chase változatok

Bármely sorozaton belüli extra Funko termék, amely ritka variáció az eredeti forma után, eredetileg 1/36 arányban, amely azóta 1/6-ra csökkentették a vadászatot. Ez a szórás lehet olyan egyszerű, mint a színváltozás, vagy olyan összetett, mint egy teljesen új forma. Az általános variációk magukban foglalják a különböző formákat vagy karakterpozíciókat, pl. homályos felületet, véres hatás, fémfestéket, csillogást adnak a terméknek. Véletlenszerűen teszik be a megrendelésekbe, és a gyűjtők nagyon keresik őket, gyakran sokkal magasabb áron tovább adva. 10$-tól határ a csillagos ég több 10 ezer $ is lehet egy keresett Funko Pop figura!

Exkluzív, limitált kiadású Pop!

A Funko Pop figurákat kereskedelmi kiállításokon, például a Comic-Conon és olyan webáruházakon teszik elérhetővé, mint a Funko.com. Az exkluzív termékek általában a meglévő Pop! figurák, amelyek alternatív megjelenést kínálnak. Az exkluzív termékeken egy matrica is található az eredeti doboz külső műanyag borításán. Az exkluzív termékek általában korlátozott darabos kiadásban készülnek; ez a szám azonban figuránként változik. A matrica olyan részleteket is tartalmazhat, mint például a korlátozott darabok száma, az adott tétel kizárólagos jellege és a kizárólagosság típusa (pl. világít a sötétben)

Gyakori exkluzív változatok

  • Fémes: fényes festékbevonat az elem egy részén vagy egészén. 
  • Flocked: szőrös vagy homályos „bőr” a tétel egy részén vagy egészén. 
  • Glow-in-the-Dark (GITD vagy GID): fényforrás hatására az elem rövid ideig világít a sötétben. Ez vonatkozhat az ábra egy részére vagy egészére. 
  • Blacklight: Élénk színeket ad UV fény alatt.
  • Illatos: enyhe illattal
  • Fekete-fehér (B&W): a színséma nem színes, hanem szürkeárnyalatos. Ez általában az egész tétel; viszont; némelyikben lehetnek színes részek. 
  • Patina: bronz, oxidált felület, amely az egész tárgyat beborítja. 
  • Öltözetek: különböző ingek vagy minták. 
  • Colorway: egy adott színséma használata, amely eltér a tárgy szokásos színétől. 
  • DIY (“Do It Yourself”): ezek a figurák teljesen fehérek, így lefestheti őket, és agyaggal is hozzáadhatja őket, hogy olyan megjelenésűek legyenek, ahogyan csak szeretné.

Hivatalos oldal USA

Funko pop
Funko pops

Itt tudsz vásárolni nálunk